Torna el fred, tornen les Black Cel Ona!

novembre 15, 2017by Espiga0

Aquesta setmana hem reeditat la nostra sèrie de cerveses Imperial Stout que ja vam produir l’any passat: les Black Cel Ona.

En aquesta sèrie de cerveses hivernals hi trobem l’autèntica Imperial Stout, que és la cervesa mare de les altres. Una cervesa de color negre intens i amb una espuma cremosa. En aroma i gust destaca per les notes de xocolata negra i maltes torrefactes, amb una amargor robusta en el glop. Elaborades a base de maltes Pale Ale, caraf, Munich i Roasted Barley i llúpols Cascade i Galena, el resultat és una cervesa ideal per les temperatures fredes que comencen a arribar.

 

 

Aquesta sèrie també inclou dues Imperial Stouts Barrel Aged marcades per les notes aromàtiques i de gust de xocolata i cafè que han estat envellint en barrils de Brandy i Whiskey Glenrothes de 10 anys. Aquesta segona cervesa, la Black Cel Ona Imperial Stout Whiskey Barrel Aged va guanyar la medalla de bronze al Barcelona Beer Challenge 2017. El concurs cerveser del Barcelona Beer Festival que es va celebrar a principis d’any.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *