Smoked Capsicum, el nou Elixir Vitae

novembre 14, 2016by Espiga0

Donem la benvinguda a la nova Espiga Smoked Capsicum, el nou Elixir Vitae!

La nova Espiga Smoked Capsicum és una cervesa artesana de l’estil Spiced Porter amb pebrot de la Vera. L’estil d’aquesta nova cervesa que avui us presentem es caracteritza per incloure el pebrot de a Vera com a ingredient especial en el procés de la seva elaboració.

La nostra Smoked Capsicum recull l’herència de les cerveses Porter angleses, fosques, pertanyents a la família Ale, amb un profund caràcter a malta torrada i notable amargor provinent del llúpol, alhora que incorpora les notes fumades, propi de l’estil Spiced Porter, i que en aquest Elixir Vitae provenen del pebrot de la Vera.L’estil de cervesa Porter és originari de les illes britàniques, es va introduir-se durant la revolució industrial amb la intenció de proporcionar als treballadors una beguda nutritiva, consistent i de sabor agradable.

El resultat final és una cervesa artesana fosca amb notes fumades i de xocolata. Una cervesa viva sense pasteuritzar, amb una bombolla integrada. En definitiva, una cervesa rodona en boca i amb un aroma atractiva. La nova Smoked Capsicum és una cervesa ideal per maridar amb formatges, xocolata i serà la convidada d’honor en les vostres barbacoes amb carns de porc i de vedella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *