GeneralCerveses Espiga serem al BCN Beer Festival d’aquest cap de setmana!

març 21, 2017by Espiga0
https://www.espiga.cat/wp-content/uploads/2017/03/bbf-mailchimp.png

Aquest cap de setmana arriba una de les principals fires internacionals de cervesa artesana del sud d’Europa, el Barcelona Beer Festival.

Entre les més de 500 cerveses participants a l’edició d’enguany, hi podreu trobar algunes de les nostres cerveses: la recent Imperial Stout de la sèrie Black Cel Ona, la Garage IPA i la nostra cervesa sense gluten Blonde Ale.

A més a més, podreu gaudir d’una edició especial que forma part del pack 2017 de cerveses del Barcelona Beer Festival: la cervesa Aigua. La cervesa Aigua del BBF 2017 es tracta d’una IPA elaborada en col·laboració amb el projecte d’aigua sostenible i solidària Satura, amb malts Maris Otter, llúpols Loral i Citra i llevat Californian Ale. El resultat és un excel·lent balanç de la malta Maris Otter i els llúpols. Una cervesa refrescant, de color ambre amb intenses notes afruitades i florals.

Aquesta cervesa forma part d’un pack de quatre ampolles d’edició limitada de cinc-centes unitats, dissenyades per la celebració del Barcelona Beer Festival 2017. Cadascuna d’elles ha estat elaborada per una fàbrica diferent i representa un dels ingredients de la cervesa: aigua, malta, llúpol i llevat.

Divendres a les 17h veniu al Meet The Brewer de presentació de la cervesa Aigua 2017!

La Garage IPA, una cervesa Ambre amb notes cítriques, afruitades, herbàcies i de marcada amargor. La trobareu punxada el divendres de 15h a 17.30h al stand del Gremi d’Elaboradors de Cervesa Artesana i Natural (GECAN), juntament amb nosaltres!

La Blonde Ale, una cervesa rossa, suau, amb notes cítriques molt refrescant. Sense Gluten. La podreu trobar punxada de manera permanent al tirador 3 per tal de garantir que en tot moment hi hagi cervesa artesana apte per celíacs.

La Black Cel Ona Imperial Stout, una cervesa negra, portentosa amb notes torrefactes de cafè i xocolata. Forma part de la sèrie Black Cel Ona presentada el desembre passat. Es punxarà en algun moment del festival, estigueu alerta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *