Cerveses Espiga serem al BCN Beer Festival d’aquest cap de setmana!

març 21, 2017by Espiga0

Aquest cap de setmana arriba una de les principals fires internacionals de cervesa artesana del sud d’Europa, el Barcelona Beer Festival.

Entre les més de 500 cerveses participants a l’edició d’enguany, hi podreu trobar algunes de les nostres cerveses: la recent Imperial Stout de la sèrie Black Cel Ona, la Garage IPA i la nostra cervesa sense gluten Blonde Ale.

A més a més, podreu gaudir d’una edició especial que forma part del pack 2017 de cerveses del Barcelona Beer Festival: la cervesa Aigua. La cervesa Aigua del BBF 2017 es tracta d’una IPA elaborada en col·laboració amb el projecte d’aigua sostenible i solidària Satura, amb malts Maris Otter, llúpols Loral i Citra i llevat Californian Ale. El resultat és un excel·lent balanç de la malta Maris Otter i els llúpols. Una cervesa refrescant, de color ambre amb intenses notes afruitades i florals.

Aquesta cervesa forma part d’un pack de quatre ampolles d’edició limitada de cinc-centes unitats, dissenyades per la celebració del Barcelona Beer Festival 2017. Cadascuna d’elles ha estat elaborada per una fàbrica diferent i representa un dels ingredients de la cervesa: aigua, malta, llúpol i llevat.

Divendres a les 17h veniu al Meet The Brewer de presentació de la cervesa Aigua 2017!

La Garage IPA, una cervesa Ambre amb notes cítriques, afruitades, herbàcies i de marcada amargor. La trobareu punxada el divendres de 15h a 17.30h al stand del Gremi d’Elaboradors de Cervesa Artesana i Natural (GECAN), juntament amb nosaltres!

La Blonde Ale, una cervesa rossa, suau, amb notes cítriques molt refrescant. Sense Gluten. La podreu trobar punxada de manera permanent al tirador 3 per tal de garantir que en tot moment hi hagi cervesa artesana apte per celíacs.

La Black Cel Ona Imperial Stout, una cervesa negra, portentosa amb notes torrefactes de cafè i xocolata. Forma part de la sèrie Black Cel Ona presentada el desembre passat. Es punxarà en algun moment del festival, estigueu alerta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *