Les reconeixeràs per les seves notes afruitades, herbàcies i la seva frescor.
El malt d’ordi és l’ordi germinat que s’ha assecat o torrat. Durant la molturació trenquem el gra per tal d’utilitzar-lo durant la maceració
L’aigua és el 95% de la cervesa, per això assegurem la qualitat de l’aigua mitjançant processos de descalcificació, decloració i osmosi. Durant el macerat es realitza una infusió al voltant dels 65ºC durant aproximadament una hora i mitja de l’aigua i el malt d’ordi per tal d’extreure el sucre contingut en aquest, obtenint un most dolç.
Dels processos anteriors obtenim un most dolç el qual portem a ebullició durant 90 minuts. Durant aquest procés s’afegeix el llúpol. Més concretament afegim la flor d’aquesta planta grimpant, que ens aporta l’amargor i els aromes afruitats i cítrics que acabem trobant a les nostres cerveses.
EL most es transvasa al fermentador a una temperatura de 24ºC. S’afegeix el llevat, que és l’organisme viu encarregat de realitzar la fermentació, transformant els sucres en alcohol i co2 en un procés que pot durar entre 1 i 2 setmanes.
Acabada la fermentació es realitza un procés de maduració en fred en què la cervesa verda es guarda durant aproximadament dues setmanes a una temperatura d’entre 0 i 2 graus. Per tal que es clarifiqui i madurin els sabors i aromes.
Finalment es realitza el procés de embotellatge per tal de poder distribuir la cervesa.
Imaginar les cerveses que volem beure, centrant la nostra atenció en cada petit detall.
Imprimint una identitat a la cervesa que elaborem per fer-la única, destacant-la i que sigui memorable.
Descobrir les diferents potencialitats dels llúpols, en la cocció i el dry hopping és la nostra firma com a cervesers.
Les nostres cerveses referents, les que sempre hi són i anem millorant, i que inclouen els principals estils de cervesa artesana.
Les sorpreses en forma de cervesa. Els estils que busques i les innovacions amb què somiem.
Col·laborar amb vells i nous amics és una part molt important per seguir fent créixer el sector craft beer.