8 anys fent cervesaLA NOSTRA HISTÒRIA

Des de Sant Llorenç d’Hortons a la teva barra, a la teva nevera.

https://www.espiga.cat/wp-content/uploads/2019/10/FOTOS-QUADRADES-5-640x640.jpg

UNINT LA PASSIÓ I VOCACIÓ

La passió per crear una cervesa diferent, natural i de proximitat. I la vocació de dos biòlegs per donar vida a una cervesa amb personalitat i caràcter especial. De qualitat, única. Elaborada al cor del Penedès. Una cervesa per gaudir, no només de la pròpia cervesa, sinó també de tot el seu procés: des de la primera idea, les primeres proves, tot el procés d’elaboració i finalment bevent-ne en companyia.

L’Arnau Rovira, el nostre head brewer, i la Teresa Galván, la nostra directora d’administració i vendes, van començar plegats el projecte al 2012, després d’experiències internacionals a Dinamarca i Alemanya. Començant com a Gipsy Brewers i anant-nos fent lloc a barres, neveres i fires de cervesa, ben aviat vam fer el salt i vam obrir la nostra fàbrica a Sant Llorenç d’Hortons.

Després de nou anys donant vida a cerveses plenes de vida, i amb un equip que s’ha anat ampliant fins als dotze treballadors, seguim com vam començar: amb ganes incansables per elaborar cerveses naturals, amb caràcter, per gaudir-ne a cada glop.

La nostra fàbrica de cervesa, situada a Sant Llorenç d’Hortons, en ple Penedès, compta amb una capacitat productiva de 2.000 hl anuals des d’on distribuïm arreu de Catalunya i de l’Estat Espanyol, alhora que exportem a altres països europeus com el Regne Unit, Alemanya, Suècia, Noruega, França, Itàlia o Sèrbia.

ENS AGRADA JUGAR
AMB EL LLÚPOL I LA FRUITA

Reconeixeràs les nostres cerveses per les seves notes afruitades, herbàcies i la seva frescor. Descobreix les nostres cerveses: Elixir Vitae, Espiga Geek i Feat Beers. Les imprescindibles, les especials i les col·laboracions.

https://www.espiga.cat/wp-content/uploads/2019/10/FOTOS-QUADRADES-32-640x640.jpg