Coneix qui hi ha darrere de cada recepta, cada ampolla i cada tirador.
Vam començar el projecte de Cervesa Espiga després d’experiències internacionals a Dinamarca i Alemanya, amb la il·lusió de viure la revolució de la cervesa artesana a Catalunya i poder-ne ser protagonistes. Des del 2012 treballem junts fent el que ens agrada: elaborar i distribuir cerveses amb un caràcter especial, innovant tant com podem amb les cerveses que fem i participant de l’expansió de la cultura cervesera.
Darrere de qualsevol gran projecte hi ha una gran jefa. Espiga tenim la millor referent per seguir exportant les cerveses.
Darrere de qualsevol gran projecte hi ha una gran jefa. Espiga tenim la millor referent per seguir exportant les cerveses.
Apassionat del llúpol, llevats i tot el que fa que una cervesa estigui viva. Després de tornar de Dinamarca va veure la llum de nou al Mediterrani i aprofitant les experiències internacionals juntament amb la Teresa van posar en marxa el projecte de Cervesa Espiga.
Soci d’Espiga i una font inesgotable de coneixement. No el trobaràs a la fàbrica, però si el busques als millors locals i espais de referència et transmetrà la dilatada experiència aconseguida. Fan dels petrolis.
Soci d’Espiga i una font inesgotable de coneixement. No el trobaràs a la fàbrica, però si el busques als millors locals i espais de referència et transmetrà la dilatada experiència aconseguida. Fan dels petrolis.
Allà on hi ha una conversa hi ha d’haver una cervesa. I seguint aquesta màxima Espiga va estenent-se des del Penedès cap a tots els punts cardinals, per omplir neveres i ocupar les barres i magatzems.
L’únic límit que existeix per una cervesa és la imaginació que qui en pensa la recepta. Fruites, pastissets i tants grams per litre de llúpol com es pugui. No hi ha brewer que se li resisteixi per una col·laboració!
L’únic límit que existeix per una cervesa és la imaginació que qui en pensa la recepta. Fruites, pastissets i tants grams per litre de llúpol com es pugui. No hi ha brewer que se li resisteixi per una col·laboració!
L’última incorporació a l’equip de producció. La nova i millor motivació per analitzar la qualitat de la nostra cervesa, la jefa de laboratori. Ni llevats, ni PHs ni oxigens se li resisteixen.
Cada cosa al seu lloc i la cervesa a tot arreu. Repartint felicitat i vida en forma d’ampolles, llaunes i barrils. Si no pots gaudir-la allà on siguis, de què serveix que nosaltres ens dediquem a produir aquelles cerveses que tant esperes?
Cada cosa al seu lloc i la cervesa a tot arreu. Repartint felicitat i vida en forma d’ampolles, llaunes i barrils. Si no pots gaudir-la allà on siguis, de què serveix que nosaltres ens dediquem a produir aquelles cerveses que tant esperes?