Cervesa Espiga més a prop! Has visitat ja l’Espiga Craft Beer Shop?

febrer 28, 2022by Espiga0

Fa pocs mesos decidim unir-nos a l’ambient cerveser de Barcelona amb un local propi on poder gaudir més a prop de vosaltres de la millor selecció de cerveses artesanals. Ei! I no parlem només de les nostres.

A tan sols 5 minuts de La Sagrada Família, us esperem de dimarts a dissabte amb 4 aixetes pels quals cada setmana anem girant diferents estils de cervesa, a més de tenir moltes altres varietats disponibles en ampolla i llauna. Entre elles, no podria faltar la nostra imprescindible gamma Elixir Vitae que ha anat creixent a poc a poc des dels inicis d’Espiga i totes les edicions limitades que anem presentant!

https://www.espiga.cat/wp-content/uploads/2022/02/imperial-stout-espiga-craft-beer-shop-640x467.jpg

A Espiga Craft Beer Shop volem donar-vos l’oportunitat d’aprendre més sobre aquest món, per la qual cosa hem deixat espai per a altres breweries molt top amb les quals fins i tot a vegades hem fet col·laboracions perquè pugueu comparar malts, llúpols i estils d’elaboració: La Pirata, Freddo Fox, Cierzo, Naparbier, Garage Beer Co i Sudden Death, entre altres.

Estigues atent als esdeveniments cervesers que anem organitzant i apunta’t a un dels nostres tastos o afterworks! No hi ha res com gaudir de cervesa fresca entre amics.

T’esperem al C/ Provença, 365 de 12.00h a 21.00h 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *