AM ABLE, la cervesa solidària a favor de la recerca en l’autisme

gener 2, 2020by Espiga0

Aquest desembre hem presentat la nova cervesa AM ABLE en col·laboració amb Conesa Beer Barcelona, amb la intenció de recaptar fons perquè l’equip de l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS), continuï amb la recerca sobre l’autisme i discapacitat intel·lectual.

“Un regal de Nadal.” Així és com va qualificar la iniciativa del Dr. Novell, cap de servei de discapacitat intel·lectual i salut mental de l’IAS, i el doctor Jordi Cid, coordinador de programes de la xarxa de salut mental i addiccions, en l’acte de presentació del nou producte, que va tenir lloc en el Conesa Beer Barcelona (promotors d’aquesta iniciativa).

El nom de la cervesa no és casual, la paraula “amable”, es pot llegir igual en català, en castellà i en anglès i fa referència a la campanya -I AM- que s’utilitza a alguns països per visualitzar l’autisme i les persones que el tenen.

D’aquesta manera des de Cevesa Espiga conjuntament amb Conesa Beer Barcelona, hem volgut posar el nostre granet de sorra a millorar les condicions de les persones amb capacitats especials.

Si voleu tastar aquesta cervesa o col·laborar amb aquest projecte, podeu fer-ho a través a de la nostra botiga online o directament al Conesa Beer Barcelona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *